• Alleen online
The Black Adder - Seizoen 3 - Rowan Atkinson - DVD (1987)

The Black Adder - Seizoen 3 - Rowan Atkinson - DVD (1987)

1202577
Niet op voorraad
€ 8,26

Engeland 1760 - 1815. Het fortuin van de familie Blackadder is ingestort door de komst van de Regency. Edmund Blackadder, butler van de prins-regent, wordt heen ..

Engeland 1760 - 1815. Het fortuin van de familie Blackadder is ingestort door de komst van de Regency. Edmund Blackadder, butler van de prins-regent, wordt heen en weer geslingerd tussen ellende en rampspoed en krijgt daarbij weinig of geen hulp van zijn imbeciele heer en meester- of van Baldrick, waarover best zo weinig mogelijk wordt gesproken.

- Dish and Dishonesty:
Blackadder probeert zijn meester van het bankroet te redden. Maar het verloopt allemaal niet volgens plan. Baldrick belandt in de Senaat en de Prins is nog steeds blut.

- Ink and Incapability:
Prins George wordt door Dr. Johnson benaderd om aan zijn nieuwe woordenboek mee te werken. Blackadder ziet het niet zitten. Maar als Dr. Johnson belangstelling toont voor een roman van een zekere Gertrude Perkins verandert zijn mening.

- Nob and Nobility:
In principe heeft Blackadder een ongenuanceerde afkeer van alles dat naar Frans ruikt. De zucht naar de opwekkende geur van geld kan een mens echter drastisch van zijn principes afhelpen. Zelfs als de kans op vreselijke martelingen of de dood op de loer liggen. Intussen kost het Prins Regent de grootste moeite zijn broek op te houden.

- Sense and Senility:
Terwijl de anarchisten overal op de loer liggen, geeft Blackadder zijn meester het advies om taal uit te slaan die het proletariaat aanspreekt. Er worden twee acteurs ingehuurd om met Prins George te oefenen.

- Amy and Amiability:
Het Hof wordt geteisterd door armoede. De enige kans is een huwelijk met een rijke vrouw. Het plan loopt volledig uit de koninklijke hand.

- Duel and Duality:
Na een ietwat woelige nacht met de twee nichten van de Hertog van Wellington wordt de Prins Regent tot een duel gedwongen. De immer half- coherente Baldrick broedt een geniaal plan uit.

Regisseur:
Mandie Fletcher

Acteurs:
Rowan Atkinson, Tony Robinson, Hugh Laurie, Tim McInnerny, Elspet Gray

Stem:
Patrick Allen

Beeldformaat
4:3

Geluidsformaat
Dolby Stereo

Ondertiteling
Engels voor doven en slecht horenden
Nederlands

Talen
Engels

Acteurs:
Rowan Atkinson, Tim McInnerny, Elspet Gray, Hugh Laurie, Tony Robinson,
Stem(men), Voice(s), Voix :
Patrick Allen,
Tagline:
Engeland 1760 - 1815. Het fortuin van de familie Blackadder is ingestort door de komst van de Regency. Edmund Blackadder, butler van de prins-regent, wordt heen en weer geslingerd tussen ellende en rampspoed en krijgt daarbij weinig of geen hulp van zi
Aantal disc(s):
1 Disc
Artikel nummer:
1202577
Datum art. release:
19-08-2007 00:00:00
Datum art. update:
08-10-2017 13:01:22
IMDB Waardering:
8,8
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 12
Land van herkomst, Country of origin, Pays d'origine:
Groot Britannië
Media-type:
DVD
Productiejaar:
1980
Art. informatie:
DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Black adder 3 (DVD) Televisie Komedie 7321931933063
Speelduur in min.:
176
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Conditie:
Origineel
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Bestelbaar - 2 - dag(en) vanaf leverancier, onze geschatte levertijd 2-20 werkdagen daarna!
Updaten voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Levertijd:
Zie productstatus!
Synopsis
Engeland 1760 - 1815. Het fortuin van de familie Blackadder is ingestort door de komst van de Regency. Edmund Blackadder, butler van de prins-regent, wordt heen en weer geslingerd tussen ellende en rampspoed en krijgt daarbij weinig of geen hulp van zi
No reviews
Product added to compare.

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!