The Black Adder - Seizoen 2 - Rowan Atkinson - DVD (1986)

The Black Adder - Seizoen 2 - Rowan Atkinson - DVD (1986)

1202576
Niet op voorraad
€ 8,26

Engeland 1558 - 1603. De verachtelijke genen van de Blackadder-dynastie komen opnieuw aan de oppervlakte van de historische smeltkroes in de persoon van Lord Edmund, de arrogante hertog die door de stad heen paradeert met zijn grote hoofd en kleine baardje en die uit is op de gunsten van de stapelgekke Koningin Bess.

Engeland 1558 - 1603. De verachtelijke genen van de Blackadder-dynastie komen opnieuw aan de oppervlakte van de historische smeltkroes in de persoon van Lord Edmund, de arrogante hertog die door de stad heen paradeert met zijn grote hoofd en kleine baardje en die uit is op de gunsten van de stapelgekke Koningin Bess. Vergezeld van een kleine bende armzalig schorem - de uit z'n bek stinkende Baldrick en de oliedomme Percy - haalt de sluwe Lord Blackadder het aanzien van de Gouden Eeuw van Engeland aanzienlijk omlaag.

- Bells:
Blackadder wordt verliefd op zijn dienstbode. Hij ontdekt dat zijn dienstbode een vrouw blijkt te zijn. De liefde is wederzijds. Er wordt besloten te trouwen, maar waar haal je zo snel een getuige vandaan..

- Head:
Edmund wordt aangesteld als Minister van Religieuze Rassenmoorden oftewel de onvervalste beul. Hij geeft opdracht tot het onthoofden van Lord Farrow.

- Potato:
Met Tom Barker als Captain Redbeard. Blackadder heeft het plan om nieuw land én nieuwe aardappelen te gaan ontdekken. Hij vertrekt samen met Percy, Baldrick en een wat vreemde kapitein naar Frankrijk.

- Money:
Met Ronald Lacey als de Bischop. De Bischop of Bath eist het geld terug dat hij ooit aan Blackadder heeft geleend.

- Beer:
Met Miriam Margolyes als Lady Whiteadder. Blackadder krijgt zijn gelovige oom en tante op bezoek. Gelijktijdig wedt hij met Melchett wie het meeste bier kan drinken.

- Chains:
Met Hugh Laurie als Ludwig. Blackadder en Melchett worden ontvoerd en op een bizarre manier vastgehouden in de kelder van een Duitser. Hun ontsnapping heeft de nodige voeten in de aarde...

Regisseur:
Mandie Fletcher

Acteurs:
Rowan Atkinson, Tim McInnerny, Tony Robinson, Miranda Richardson, Stephen Fry, Patsy Byrne

Beeldformaat
4:3

Geluidsformaat
Dolby Stereo

Ondertiteling
Engels voor doven en slecht horenden
Nederlands

Talen
Engels

Acteurs:
Tony Robinson, Miranda Richardson, Stephen Fry, Patsy Byrne, Tim McInnerny, Rowan Atkinson,
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Mandie Fletcher
Synopsis:
Engeland 1558 - 1603. De verachtelijke genen van de Blackadder-dynastie komen opnieuw aan de oppervlakte van de historische smeltkroes in de persoon van Lord Edmund, de arrogante hertog die door de stad heen paradeert met zijn grote hoofd en kleine baa
Tagline:
Engeland 1558 - 1603. De verachtelijke genen van de Blackadder-dynastie komen opnieuw aan de oppervlakte van de historische smeltkroes in de persoon van Lord Edmund, de arrogante hertog die door de stad heen paradeert met zijn grote hoofd en kleine baa
Media-type:
DVD
Aantal disc(s):
1 Disc
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 12
Productiejaar:
1980
Speelduur in min.:
175
IMDB Waardering:
8,8
Land van herkomst, Country of origin, Pays d'origine:
Groot Britannië
Art. informatie:
DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Black adder 2 (DVD) Televisie Komedie 7321931933056
Datum art. update:
29-01-2018 15:02:41
Datum art. release:
19-08-2007 00:00:00
Conditie:
Origineel
Artikel nummer:
1202576
Levertijd:
Helaas, het artikel is vervallen!
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), niet meer leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Updaten voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!

Warner Bros. Entertainment, Inc. is een van 's werelds grootste producenten voor televisie en film. Warner Bros. is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, onderdeel van het mediaconglomeraat WarnerMedia. De hoofdzetel is gevestigd in Burbank, Californië. Warner Bros. Studios, Warner Bros. Pictures, Warner Bros.

No reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Schrijf u nu in voor onze DVD-Classics nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van leuke actie-aanbiedingen!
Verwacht geen dagelijkse mails! Wij maken geen misbruik van uw aanmelding!Onderstaand advertentie is voor sponsoring van deze webshop.
(advertentie)

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!