Hammerbox Box 1 - DVD
Hammerbox Box 1 - DVD

Hammerbox Box 1 - DVD

1308723
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 22,31
1 werkdag

Een must voor de Hammerliefhebber. Voor het eerst zijn Quatermass 2, The Quatermass Experiment, Frankenstein Created Woman, Dracula Prince of Darkness en Captain Kronos Vampire Hunter gebundeld in een luxueuze digipack uitvoering.

 

Een must voor de Hammerliefhebber. Voor het eerst zijn Quatermass 2, The Quatermass Experiment, Frankenstein Created Woman, Dracula Prince of Darkness en Captain Kronos Vampire Hunter gebundeld in één luxueuze digipack uitvoering.

- Quatermass 2:
Professor Quatermass werkt aan zijn nieuwe project: een kolonie op de maan. Wanneer de overheid plotseling en zonder enige uitleg zijn subsidies intrekt, besluit hij op onderzoek uit te gaan. In zijn labo registreert zijn apparatuur een meteoor-regen in de buurt van het dorpje Winterton Flats. Tot zijn verbazing ontdekt hij er ter plekke een gigantisch complex van gebouwen dat verdacht genoeg lijkt op zijn kolonieproject. De officiële versie luidt: een ultrageheim project om synthetisch voedsel te genereren. Maar Quatermass ontdekt dat de meteoren artificieel zijn en een geestbedwelmde stof uitstoten die mensen herschept in gewillige slaven!

- The Quatermass Xperiment:
Het experimentele ruimteschip Q1 met een driekoppige bemanning crasht net buiten London. Professor Quatermass heeft blijkbaar zonder enige officiële toestemming het schip gelanceerd en haast zich naar de crashsite. Ter plekke blijkt dat 2 bemanningsleden verdwenen zijn en de enige overlevende , Victor Carroon , bevindt zich in een catatonische staat. Carroon wordt opgenomen in het ziekenhuis, maar weet al snel te ontsnappen. Carroon muteert in een entiteit die alle levende energie absobeert. De aarde is verdoemd... Of kan Professor Quatermass zijn uit de hand gelopen experiment terug onder controle krijgen?

- Frankenstein Created Woman:
In deze 4de aflevering van Hammers Frankenstein reeks is het “monster” van geslacht veranderd. Dit keer slaagt Dokter Frankenstein erin om de ziel van een onschuldig geëxecuteerde man over te brengen in het gereconstrueerde lichaam van diens gehandicapte minnares. Deze laatste heeft -uiteraard- zelfmoord heeft gepleegd nadat haar geliefde in aanraking kwam met de guillotine. Christine verrijst als een bloedmooie jonge vrouw die uit is op wraak en één voor één de moordenaars van haar minnaar afslacht.

- Dracula, Prince of Darkness:
Wanneer twee Engelse koppels besluiten om het kasteel van Carlsbad te bezoeken, kunnen ze niet vermoeden dat dit het schuiloord is van de legendarische graaf Dracula. Wanneer de eerste slachtoffers vallen, blijkt er hulp uit onverwachte hoek te komen.

- Captain Kronos Vampire Hunter:
Vampierjager en ervaren zwaardvechter Kronos en gebochelde sidekick Grost komen terecht in een klein dorpje waar verscheidene jonge deernes in niet zo'n frisse staat meer verkeren. Hun energie en daarmee ook al hun levenskracht en looks, zijn letterlijk uit hen gezogen door de kus van een vampier! Kronos's zoektocht leidt hem tot het landgoed van Lady Durvard die zelf ziek en op leeftijd lijkt te zijn...

Synopsis:
Een must voor de Hammerliefhebber. Voor het eerst zijn Quatermass 2, The Quatermass Experiment, Frankenstein Created Woman, Dracula Prince of Darkness en Captain Kronos Vampire Hunter gebundeld in een luxueuze digipack uitvoering.
Media-type:
DVD
Aantal disc(s):
5 Discs
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 16
Kijkwijzer rating:
Angst
Land van herkomst, Country of origin, Pays d'origine:
Groot Brittannië
Art. informatie:
DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Hammerbox 1 (DVD) Horror Horror 5410504969751
Datum art. update:
27-09-2017 00:10:18
Datum art. release:
Conditie:
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1308723
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), niet meer leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
Updaten voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
1 Item
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Welkom bij DVD-Classics.

Wilt U misschien eerst de Google reviews van
DVD-Classics bekijken voordat U verder gaat?
DVD-Classics Google Reviews
Klik
En kijk eens rond in de shop!
Nog 1968 titels uit voorraad leverbaar!

Trustpilot review

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!