Molletje 2 - DVD (1957)

Het Molletje 2 - DVD (1957)

1313456
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
€ 6,60
1 werkdag

In deze verrukkelijke tijdloze tekenfilmpjes worden de avonturen van het Molletje verteld. Het vrolijke en grappige beestje woont samen met zijn vriendjes in het bos ...

 

In deze verrukkelijke tijdloze tekenfilmpjes worden de avonturen van het Molletje verteld. Het vrolijke en grappige beestje woont samen met zijn vriendjes in het bos en wordt telkens geconfronteerd met een grote uitdaging.

Deze intussen ‘klassieke’ tekenfilms werden gerestaureerd en bijeengebracht om een nieuwe generatie kinderen te betoveren. De ‘Molletjes’ van de befaamde Kratky filmstudio’s uit Praag zijn een absolute aanrader voor jong en oud.

- Het Molletje en de telefoon: Het Molletje vindt tijdens het graven een telefoon. Wanneer de telefoon rinkelt, komen er allemaal gekke geluiden uit de hoorn
- Het Molletje en de lucifers: Het Molletje vindt een doosje lucifers en maakt er, samen met zijn vriendjes, allerlei leuke spulletjes mee.
- Het Molletje als chemicus: Het Molletje vindt een doos met chemische stoffen en begint alles te mengen tot er allerlei leuke kleuren en figuurtjes tevoorschijn komen.
- Het Molletje en de bulldozer: Een bulldozer bedreigt het huisje van het Molletje. Samen met zijn vriendjes zijn ze de wilde graafmachine te slim af.
- Het Molletje en het tapijt: Het Molletje vindt een tapijt en zeult het met zich mee. Wanneer het een vliegend tapijt blijkt te zijn, beleeft hij er een dolle tijd mee.
- Het Molletje als fotograaf: Het Molletje wil een foto nemen van het huwelijk van twee kikkers en raakt bijna gewond! Hij beslist dan maar een tekening te maken van het vrolijke gezelschap.
- Het Molletje als horlogemaker: Het Molletje beleeft dolle avonturen door een koekoek te achtervolgen die in een houten klok leeft. Wanneer hij per ongeluk de klok breekt, probeert hij er alles aan te doen om hem weer te repareren.
- Het Molletje en carnaval: Het Molletje beleeft dolle pret met slingers, hoeden en maskers die hij vindt na carnaval. Hij daagt er zelfs een stoere waakhond mee uit.
- Het Molletjein de woestijn: Het Molletje komt in de woestijn terecht en vindt er een put volzand. Hij begint te graven en vindt er iets waarmee hij zichzelf en zijn vriendjes redt.

Beeldformaat
1:33:1

Extra
Deze tekenfilmpjes bevatten geen dialogen

Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Zdenek Miler
Synopsis:
In deze verrukkelijke tijdloze tekenfilmpjes worden de avonturen van het Molletje verteld. Het vrolijke en grappige beestje woont samen met zijn vriendjes in het bos en wordt telkens geconfronteerd met een grote uitdaging.
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Nederlands gesproken
Talen, Sprachen, Langues, Lingue, Idiomas, Språk
Nederlands gesproken
Media-type:
DVD
Aantal disc(s):
1 Disc
Geluidsformaat:
Dolby Digital
Kijkwijzer leeftijd:
Alle leeftijden
Productiejaar:
1957
Speelduur in min. (plm.):
57
IMDB Waardering:
8,1
Land van herkomst, Country of origin, Pays d'origine:
Tsjechië
Art. informatie:
DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Molletje 2 (DVD) Familie Animatie 5425019000059
Datum art. update:
21-11-2019 18:45:09
Datum art. release:
31-03-2006
Conditie:
Origineel - Nieuw
Artikel nummer:
1313456
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), niet meer leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag! Op is Op!!
Region:
2 - Europa, Groenland, Turkey, the Middle East, Egypt, Eswatini, Lesotho, South Africa, Japan, French Guiana
Updaten voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
Verpakking:
Amaray-type
1 Item
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Welkom bij DVD-Classics.

Webshop langzaam? Het is soms erg druk!
Wilt U misschien eerst de Google reviews van
DVD-Classics bekijken voordat U verder gaat?
DVD-Classics Google Reviews
Klik
En kijk eens rond in de shop!
Nog 1968 titels uit voorraad leverbaar!

Trustpilot review

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!