Anne of Green Gables Trilogy - Kevin Sullivan - DVD (2013)

Anne of Green Gables Trilogy - Kevin Sullivan - DVD (2013)

1660893
Uit winkelvoorraad, één werkdag. Op is Op!
€ 24,79
Uit winkelvoorraad, 1-2 werkdagen!

Megan Follows, Tony Award winnares Colleen Dewhurst, Academy Award winnaars Richard Farnsworth en Dame Wendy Hiller zetten geweldige acteerprestaties neer in ..

Megan Follows, Tony Award winnares Colleen Dewhurst, Academy Award winnaars Richard Farnsworth en Dame Wendy Hiller zetten geweldige acteerprestaties neer in deze alom geprezen films, gebaseerd op het gelijknamige boek Anne of Green Gables.

De drie met diverse Awards bekroonde films volgen het indrukwekkende leven van het betoverende weesmeisje Anne Shirley (Megan Follows) op het landgoed Green Gables. We zien Anne opgroeien van puber naar sterke, zelfstandige vrouw. Een aangrijpend verhaal vol humor, hoop, geloof, strijd en emotie, gefilmd in de prachtige omgeving van het Canadese Prince Edward Island.

- Anne of Green Gables:
we maken kennis met Anne Shirley, een 11- jarig weesmeisje, dat door een misverstand in het gezin van Marilla en Matthew Cuttbert terechtkomt. Het echtpaar wilde echter een jongen adopteren die hen zou kunnen helpen op “Green Gables” hun boerderij in Avonlea, een dorpje op Prince Edward Island. De roodharige Anne past zich wonderwel snel aan en geniet met volle teugen van het leven op Green Gables.

- Anne of Green Gables- The Sequel:
Anne groeit op tot een avontuurlijke jonge vrouw met een sterke wilskracht. Zij geniet van haar vriendschap met Diana, Jane en Ruby en verfoeit Gilbert, die het niet kan laten haar met haar rode haar te plagen. Desondanks wordt ze verliefd op Gilbert en alles wijst erop dat zij een gelukkige toekomst tegemoet gaat….

- Anne of Green Gables- The Continuing Story.
In het derde en laatste deel van deze trilogie, gaat Gilbert aan het werk in een ziekenhuis in New York City. Anne probeert tevergeefs bij allerlei uitgevers haar boek te laten publiceren. Wanneer ze allebei ontgoocheld naar Avonlea terugkeren, woedt in Europa de Eerste wereldoorlog in volle hevigheid. Gilbert besluit om aan het front te gaan vechten. Wanneer Anne alle contact met Gilbert verliest, vertrekt ze naar Frankrijk om hem te gaan zoeken.

Beeldformaat
4:3

Extra
2 nieuwe documentaires van meer dan een uur
Behind the war
Een kijkje achter de schermen
Interviews met cast en crew
Teruggevonden materiaal
Verwijderde scenes

Acteurs:
Megan Follows, Colleen Dewhurst, Richard Farnsworth, Jonathan Crombie, Cameron Daddo, Patricia Hamilton
Regisseur(s), Director(s), Directeur(s):
Kevin Sullivan
Sottotitoli, Sous-titres, Subtitles, Subtítulos, Tekster, Undertexter , Untertitel
Nederlands
Taal origineel, Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original
Engels gesproken, English spoken
Geluidsformaat:
Stereo, Dolby Digital 5.1
Aantal disc(s):
5 Discs
Artikel nummer:
1660893
Datum art. release:
26-09-2013 00:00:00
Datum art. update:
17-07-2019 12:56:36
IMDB Waardering:
8,4
Kijkwijzer leeftijd:
Afgeraden voor kinderen onder de 9
Kijkwijzer rating:
Angst
Land van herkomst, Country of origin, Pays d'origine:
Canada
Media-type:
DVD
Productiejaar:
2013
Art. informatie:
DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Anne of Green Gables trilogy (DVD) Familie Familie 8718546520815
Speelduur in min.:
780
Afbeeldingen:
De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Conditie:
Origineel
Opmerking:
Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status:
Uit winkelvoorraad, één werkdag. Op is Op!
Updaten voorraad:
Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Uw bestelling:
Stel uw vragen aub "voor" aanschaf van een DVD of Blu-Ray!!
1 Item

Excesso Entertainment is twee en half  jaar geleden opgericht. Mede-eigenaar Eric Hendriks sprong in een gat dat nog niet gevuld was. “Wij zagen dat er veel titels op de plank bleven liggen bij leveranciers. Daar werd niets mee gedaan, terwijl er soms wel sprake is van potentieel. Verder kwamen er ook steeds meer rechten beschikbaar van titels waarvan wij dachten dat deze zou best interessant konden zijn voor de Benelux-markt. Het ging weliswaar
om nicheproduct, maar met een goede verpakking en slimme marketing kun je daar best geld mee verdienen. Wij (Gewoon Simpel, Dirk Meiners, Jeroen Visser, red.) hebben toen de handen ineengeslagen en een bv opgericht: Excesso Entertainment.”

Bijzondere invalshoeken

De eerste titels Sex And Death en American Summer verschenen augustus 2011 in zowel het rental- als sell-thrukanaal. Sindsdien zet Excesso maandelijks nieuwe ­films in de markt. Hendriks meldt altijd op zoek te zijn naar bijzondere invalshoeken. Zo werd rond de bioscooppremière van Django Unchained de originele Django uit 1966 uitgebracht. “Dat was zeer succesvol en we profiteerden van de marketing rondom de bioscooprelease. Hetzelfde gaat op voor het recent uitgebrachte Shades Of Gray. Hier pro­fiteren we van de hype rondom de boekenreeks.”

Het grootste succes in de korte geschiedenis van Excesso is de dvd-box Björndal Saga (Eeuwig Zingen De Bossen en Winden Waaien Om De Rotsen). De verzameling werd meer dan 35.000 keer verkocht in Nederland en Vlaanderen. De­ films zijn in de jaren tachtig op video verschenen en kennen een grote, oudere doelgroep.“Door ze te bundelen en eerst aan te bieden bij Blokker, daarna de Telegraaf en vervolgens de reguliere handel, is dit zeer succesvol geworden.” Het zijn twee voorbeelden van titels waarvan Excesso de rechten heeft gekocht en waarbij voor bijvoorbeeld artwork, preproductie en ondertiteling zusteronderneming ef­fiecient wordt ingeschakeld. Voor alle producten geldt dat Excesso de rechten voor de exploitatie op het gebied van home entertainment (dvd en Blu-ray) bezit, vaak aangevuld met de rechten voor video on demand en tv. Kolmio Media verzorgt de verkoop en distributie en treedt op als labelvertegenwoordiger.

Hoewel Excesso meestal op zoek is naar bijzondere oudere titels, staat het bedrijf ook open voor nieuwe producties. Hendriks: “Als we een mogelijk geschikte titel zien, kijken we bij wie we het kunnen aanbieden en om hoeveel units het gaat. Als dat duidelijk is, volgt een eventuele aankoop. We doen dit dus in samenspraak met de klant, oftewel een retail-, e-tail- of mediapartner. Voor nieuwe titels ligt dat anders. De eerste grote nieuwe feature­ film is de remake van de Japanse horror­ film Apartment 1303: Apartment 1303 3D, met Mischa Barton en Rebecca DeMornay. Die moet klein in de bioscoop en daarna groot weggezet worden bij retail en digitaal. Dit is het duurste project in de geschiedenis van Excesso. Wij hebben het project zo dichtgetimmerd dat het minimaal breakeven draait met dvd en Blu-ray. Al gaan we natuurlijk voor het maximale. Via video on demand en tv moet de winst komen.”

No reviews

2 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken alleen functionele cookies en geen reclame rommel!