Sale! Ice Age - DVD (2002) View larger

Ice Age - DVD (2002)

1205261

New

Thousands of animals migrate south to escape the harsh winter, but Manfred, a lonely, grumpy mammoth is on its way to the north. Soon he meets Sid, a smug and annoying sloth, who - against Manfred's sentence - will come along. If they suddenly find an orphan, Sid Manny convinces the fact that they need to bring back the human baby to his family.

More details

2 Items

From store inventory, ships 3 to 5 - business days!

No reward points for this product.


7,99 €

Add to wishlist

Data sheet

Director(s): Chris Wedge
Sottotitoli, Sous-titres, Subtitles, Subtítulos, Tekster, Undertexter , Untertitel English, Français, Nederlands
Original language, Originalsprache, Langue d'origine, Idioma original English spoken
Tagline: Ice Age is een visiueel indrukwekkende animatiefilm, vol humor, hartverwarmende karakters en hilarische momenten voor het gehele gezin. De Nederalndse versie is met de stemmen van Carlo Boszhard, Birgit en Katja Schuurman. De Vlaams ingesproken versie
Sound format: Dolby Digital 5.1
Voice(s) : Goran Visnjic, Cedric the Entertainer, Carlo Boszhard, Jack Black, Denis Leary, Katja Schuurman, Stephen Root, John Leguizamo, Ray Romano, Birgit Schuurman,
Number of disc(s): 1 Disc
Product number: 1205261
Date Release: 17-06-2007 00:00:00
Date Update: 10-01-2019 09:03:12
IMDB Rating: 7,5
View age: All ages
Country of origin: United States
Media-type: DVD
Production year: 2002
Art. information: DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Ice age (DVD) | Familie | Animatie | 8712626012634
Playing time: 81
Packaging Amaray-type
Images: The image (s) is / are for illustration purposes only! All sponsored products, company names, brand names, trademarks and logos are the property of their respective owners.
Condition: Original
Note: Intermediate (offer) price changes, input errors and packet format (postage) expressly reserved!
Product status: Bestelbaar - 3 - dag(en) vanaf leverancier, onze levertijd 2-20 werkdagen daarna!
Updated stock: We regularly update stocks, but it may happen that an item is "temporarily" sold out!
Your order: Ask your question please "before" you buy !! If an order is made and then canceled for whatever reason, you are paying the PayPal charge!
Delivery time: Zie productstatus!
Action Date to: 04-01-2019 00:00:00
Action Date: 01-10-2018 00:00:00
Synopsis Ice Age is een visiueel indrukwekkende animatiefilm, vol humor, hartverwarmende karakters en hilarische momenten voor het gehele gezin. De Nederalndse versie is met de stemmen van Carlo Boszhard, Birgit en Katja Schuurman. De Vlaams ingesproken versie

More info

Ice Age is een visiueel indrukwekkende animatiefilm, vol humor, hartverwarmende karakters en hilarische momenten voor het gehele gezin. De Nederalndse versie is met de stemmen van Carlo Boszhard, Birgit en Katja Schuurman. De Vlaams ingesproken versie heeft de stemmen van Chris Vandendurpel, Tom van Bauwel, Francesca Vanthielen.

Duizenden dieren trekken naar het zuiden om de barre winter te ontvluchten, maar Manfred, een eenzame, norse mammoet, is op weg naar het noorden. Al snel ontmoet hij Sid, een zelfingenomen en irritante luiaard, die - tegen Manfred's zin - mee wil gaan. Als ze plots een weeskindje vinden, overtuigt Sid Manny van het feit dat ze de mensenbaby terug moeten brengen naar zijn familie. Dit kan alleen maar met behulp van Diego, de sluwe tijger, die denkt dat hij een snelle manier weet om de familie op te sporen. Wie doen er mee in deze grappige film.

Manny de mammoet:
Manfred ofwel kortweg Manny genoemd is een knorrige, wollige mammoet die liever met rust gelaten wil worden. Aan de buitenkant ziet hij eruit als een koele, en kolossale olifant van een paar ton met een grote bontjas aan, Maar achter dat uiterlijk met de grote witte slagtanden gaat een warm hart schuil.

Sid de luipaard:
Sid is een rappe prater die even snel vrienden maakt als vijanden. Omdat hij zich in en uit de problemen weet te kletsen, is Sid de praatjesmaker van onze ijstijdhelden.

Diego, de sabeltandtijger en dubbelagent:
Diego is de enige vleeseter van het stel en is door zijn leider op weg gestuurd om een mensenbaby te pakken om vervolgens gezamenlijk de buit op te kunnen eten. Daarom moet Sid erg voorzichtig zijn en hij probeert onopvallend te infiltreren in het groepje van Sid en Manny.

Scrat, de knager, een prehistorische pieper:
Scrat is wel een heel grappige verschijning met zijn snelle pasjes en grote bolle oegen. Scrat is een zoogdier met een diepgeworteld instinct; hij moet zijn eikels verstoppen. Hij hoort niet bij onze helden maar is wel de grappige, altijd rennende, paniekzaaiende rode draad door het verhaal heen. Bovendien heeft Scrat nog een ander probleem, hij weet als geen ander natuur rampen te ontketenen.

Ondertiteling
Nederlands

Talen
Engels
Nederlands

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ice Age - DVD (2002)

Ice Age - DVD (2002)

Thousands of animals migrate south to escape the harsh winter, but Manfred, a lonely, grumpy mammoth is on its way to the north. Soon he meets Sid, a smug and annoying sloth, who - against Manfred's sentence - will come along. If they suddenly find an orphan, Sid Manny convinces the fact that they need to bring back the human baby to his family.

2 other products in the same category: