SciFi

Lees dit eerst!

Iets niet gevonden?

Nieuwe producten
DVD-Classics - "Oude" Horror SciFi films opnieuw voor uw plezier uitgebracht.

SciFi Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • De krankzinnige Britse wetenschapper Witley krijgt bezoek van de Amerikaanse jongeman Stephen die zijn dochter kent van de universiteit. Terwijl Stephen meer oog heeft voor de mooie Susan, werkt Witley aan levensgevaarlijke experimenten die niet zonder gevolgen blijven.

  5,99 €
  Uit winkelvoorraad, één werkdag. ------ > Op is Op!
 • Een vreemde meteoriet land net buiten een klein dorpje. Een oude man (Olin Howlin) gaat op onderzoek uit. Het blijkt een vreemde gelachtige substantie te zijn: een soort Blob. De man wordt gepakt door de Blob, maar kan door een jong stel gered worden en ze nemen hem mee naar de dokter.

  4,99 €
  Uit winkelvoorraad, één werkdag. ------ > Op is Op!
 • Midden 19e eeuw maakte Dr. Charles Frankenstein (Sting) uit dode stof een levende reus, Victor en daarna diens bruid, Eva (Jennifer Beals). Victor wordt meteen afgewezen door Frankensteins nieuwste creatie en ontsnapt uit het kasteel.

  7,99 €
  Alleen online
  Zie productstatus!
 • The curse of the fly is het derde deel van de SF reeks die begon met de klassieker “The Fly”. De film gaat opnieuw over de familie Delambre, maar deze keer is het de zoon van de wetenschapper, Henri Delambre, die geobsedeerd raakt door de teleportatie- experimenten.

  5,99 €
  Uit winkelvoorraad, één werkdag. ------ > Op is Op!
Toont 1 - 4 van de 4 items