Sinterklaas

Catalogus

Geactiveerde filters:
Regisseur(s):

Filmnieuws

Lees dit eerst!

Iets niet gevonden?

Nieuwe producten

Aanbiedingen


Koopjes Familie Sinterklaas DVD's van na plm. 1990 tot heden!

Sinterklaas Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Als Sinterklaas bij het examen voor zijn ‘dakbewijs’ een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. Zij wil deze kans gebruiken om zelf Sinterklaas te worden en zo het feest voor altijd te veranderen.

  6,99 €
  Uit winkelvoorraad, één werkdag.
 • Wanneer Jonas zijn opa stiekem achtervolgt, komt hij als bij wonder terecht in het kasteel van Sinterklaas. Daar wordt alles klaargemaakt voor pakjesavond. Alle Pieten worden opgetrommeld en ook de opa van Jonas, die klokkenmaker is, wordt naar het kasteel geroepen.

  14,99 €
  Uit winkelvoorraad, één werkdag! ----- > Op is Op!
 • Wanneer nieuwsgierige Jonas op het kasteel van Sinterklaas terechtkomt, is dat het begin van een spannend avontuur. Iemand wil namelijk pakjesavond én daarmee ook Sinterklaas saboteren. Jonas ontdekt dat de betoverde graaf Ferdinand hier achterzit. Die wil zich wreken op zijn aartsrivaal Sinterklaas. Aan Jonas om Sinterklaas én pakjesavond te redden....

  15,99 €
  In winkelwagen
  Voorlopig niet meer leverbaar!
 • Winky Wong is het gelukkigste meisje van de hele wereld. Ze mag voor het paard van Sinterklaas zorgen! Thuis wordt Winky verrast met de boodschap dat haar moeder zwanger is.

  7,99 €
  Uit winkelvoorraad, één werkdag.
Toont 1 - 4 van de 4 items