Kuifje Collection 6 - DVD (1991) View larger

Kuifje Collection 6 - DVD (1991)

1203251

New

Kuifje Collection 6 - DVD (1991)

More details

1 Item

From store inventory, ships 3 to 5 - business days! Then expired!

No reward points for this product.


7,99 €

Add to wishlist

Data sheet

Director(s): Stéphane Bernasconi
Tagline: - De Juwelen van Bianca Castafiore Vlucht 714 Kuifje en de Picaro's
Sound format: Dolby Digital 2.0
Number of disc(s): 1 Disc
Product number: 1203251
Date Release: 20-09-2001 00:00:00
Date Update: 12-01-2019 18:45:26
View age: All ages
Country of origin: Frankrijk
Media-type: DVD
Production year: 1991
Art. information: DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Kuifje collection 6 (DVD) Familie Animatie 0044007832929
Playing time: 125
Packaging Amaray-type
Images: The image (s) is / are for illustration purposes only! All sponsored products, company names, brand names, trademarks and logos are the property of their respective owners.
Condition: Original
Note: Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status: From store stock, 3 to 6 working days, then sold out
Updated stock: Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Your order: Ask your question please "before" you buy !! If an order is made and then canceled for whatever reason, you are paying the PayPal charge!
Delivery time: Zie productstatus!
Synopsis - De Juwelen van Bianca Castafiore: - Vlucht 714: - Kuifje en de Picaro's

More info

De juwelen van Bianca Castafiore:
Tot grote schrik van kapiteitn Haddock komt Bianca Castafiore, de Milanese Nachtegaal, onaangekondigd op Molensloot logeren. Vergezeld door haar kamenier Irma, haar pianist Igor en uiteraard har beroemde juwelen. De juwelen wekken uiteraard de begeerte op van hebzuchtige types en zijn de oorzaak van veel ongerustheid totdat de eerste emerald verdwijnt.

Vlucht 714:
Op de weg naar een internationaal luchtvaartcongres in Sydney maken Kuifje, kapitein Haddock en professor Zonnebloem tijdens een tussenlanding kennis met de miljardair Laszlo Carreidas. Hij stelt voor de reis voort te zetten aan boord van zijn privé-vliegtuig. Ze weten nog niet dat het vliegschema enigszins gewijzigd is.

Kuifje en de Picaro's:
Opschudding op kasteel Molensloot La Castafiore, haar kamenier, haar pianist en Jansen & Janssen zijn de gevangenen van generaal Tapioca in San Theodoros in uid-Amerika. Laatstgenoemde beschuldigt Kuifje en Haddock van deelname aan de samenzwering van generaal Alcazar om de regering van Tapioca omver te werpen. Haddock vertrekt om zich tegenover Tapioca te rechtvaardigen, maar Kuifje vermoedt een valstrik.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kuifje Collection 6 - DVD (1991)

Kuifje Collection 6 - DVD (1991)

Kuifje Collection 6 - DVD (1991)

30 other products in the same category: