Kuifje Collection 3 - DVD (1991) View larger

Kuifje Collection 3 - DVD (1991)

1203248

New

Kuifje Collection 3 - DVD (1991)

More details

1 Item

From store inventory, ships 3 to 5 - business days! Then expired!

No reward points for this product.


7,99 €

Add to wishlist

Data sheet

Tagline: Kuifje collection 4
Sound format: Dolby Digital 2.0
Number of disc(s): 1 Disc
Product number: 1203248
Date Release: 20-09-2001 00:00:00
Date Update: 12-01-2019 18:45:26
View age: All ages
Country of origin: Frankrijk
Media-type: DVD
Production year: 1991
Art. information: DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Kuifje collection 3 (DVD) Familie Animatie 0044007832622
Playing time: 130
Packaging Amaray-type
Images: The image (s) is / are for illustration purposes only! All sponsored products, company names, brand names, trademarks and logos are the property of their respective owners.
Condition: Original
Note: Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status: Helaas, het artikel is vervallen!
Updated stock: Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Your order: Ask your question please "before" you buy !! If an order is made and then canceled for whatever reason, you are paying the PayPal charge!
Delivery time: Zie productstatus!

More info

De geheimzinnige ster:
Heeft de sterrenkundige Hyppolytus Kalys gelijk als hij Kuifje het einde van de wereld aankondigt? Wat zijn telescoop laat zien is in ieder geval heel duidelijk. Het is een enorme vuurbal, pas aan de hemel verschenen, die met onvoorstelbare snelheid op de aarde afkomt en in botsing dreigt te komen met onze planeet

Het geheim.. De eenhoorn:
Drie modellen van het schip De Eenhoorn zulllen ervoor zorgen dat op een dag de schat van Scharlaken Rackham wordt gevonden. Dit is de erfenis van een piraat die verslagen werd door een verre voorvader van kapitein Haddock. Een avontuur dat eindigt op kasteel Molensloot, waar de butler Nestor zijn opvallende intrede doet.

De schat van Scharlaken Backham:
Kuifje, Haddock en Jansen en Janssen schepen zich in. Zij zijn gewapend met de nagelaten perkamenten van de illustere voorvader van de kapiteitn en gaan op zoek naar de schat van Scharlaken Rackham. Het avontuur verloopt niet zonder onverwachte gebeurtenissen en verrasisingen. Temeer daar professor Zonnebloem aan Kuifje en de kapitein een nieuw toestel heeft laten zien om de zeebodem te verkennen.

De 7 kristallen bollen:
Eén voor één worden de leden van een wetenschappelijke expeditie die zojuist is teruggekeerd uit Zuid-Amerika, getroffen door een vreemde ziekte. Worden zij achtervolgd door de vloek van de Inca's die rust op grafschenners? Kuifje en kapitein Haddock proberen een verklaring te vinden voor deze slachting.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kuifje Collection 3 - DVD (1991)

Kuifje Collection 3 - DVD (1991)

Kuifje Collection 3 - DVD (1991)

30 other products in the same category: