Play it again, Sam - Woody Allen, Diane Keaton - DVD (1972) View larger

Play it again, Sam - Woody Allen, Diane Keaton - DVD (1972)

1206220

New

Play it again, Sam - Woody Allen, Diane Keaton - DVD (1972)

More details

This product is no longer in stock

No reward points for this product.


6,99 €

Add to wishlist

Data sheet

Tagline: Deze schitterende comedy van Woody Allen was zijn eerste film met Diane Keaton, een relatie waarmee ze uiteindelijk alletwee een Oscar wonnen.
Number of disc(s): 1 Disc
Product number: 1206220
Date Release: 12-11-2002 00:00:00
Date Update: 10-04-2015 16:18:31
View age: Not recommended for children under 16
Country of origin: United States
Media-type: DVD
Production year: 1979
Art. information: DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Play it again, Sam (DVD) Amusement Komedie 8714865557433
Playing time: 82
Images: The image (s) is / are for illustration purposes only! All sponsored products, company names, brand names, trademarks and logos are the property of their respective owners.
Condition: Original
Note: Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status: Expired!
Updated stock: Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Your order: Ask your question please "before" you buy !! If an order is made and then canceled for whatever reason, you are paying the PayPal charge!
Delivery time: Zie productstatus!
Synopsis Deze schitterende comedy van Woody Allen was zijn eerste film met Diane Keaton, een relatie waarmee ze uiteindelijk alletwee een Oscar wonnen.

More info

Deze schitterende comedy van Woody Allen was zijn eerste film met Diane Keaton, een relatie waarmee ze uiteindelijk alletwee een Oscar wonnen. Allen speelt Allen, een fanatische filmenthousiast met een zeer uitzonderlijke en steeds terugkerende hallucinatie: Humphrey Bogart die tips geeft over hoe hij kan scoren bij de dames. Zijn getrouwde vrienden Dick en Linda (Tony Roberts en Diane Keaton) regelen afspraakjes met een aantal beschikbare jongedames voor hem, maar zijn zelfvertrouwen is dermate laag dat hij met hen allemaal faalt. Uiteindelijk komt Allen tot de ontdekking dat er één vrouw is waarbij hij zichzelf kan zijn: Linda, de vrouw van zijn beste vriend. De slotscène is een geweldige parodie op het klassieke einde van Casablanca compleet met razende vliegtuigpropellers, dichte mist en trenchcoats à la Bogart.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Play it again, Sam - Woody Allen, Diane Keaton - DVD (1972)

Play it again, Sam - Woody Allen, Diane Keaton - DVD (1972)

Play it again, Sam - Woody Allen, Diane Keaton - DVD (1972)

30 other products in the same category: