Wasabi - Jean Reno, Ryoko Hirosue, Michel Muller - DVD (2001) View larger

Wasabi - Jean Reno, Ryoko Hirosue, Michel Muller - DVD (2001)

1205633

New

After the rude detective Hubert (JEAN RENO) inadvertently gave the son of his boss a slap in the face, he gets the commissioner advised to take a short break.

More details

3 Items

From store inventory, ships 3 to 5 - business days! Then expired!

No reward points for this product.


8,99 €

Add to wishlist

Data sheet

Actor(s): Michel Muller, Alexandre Brik, Yoshi Oida, Carole Bouquet, Jean Reno, Véronique Balme, Christian Sinniger, Ryoko Hirosue,
Director(s): Gérard Krawczy
Sottotitoli, Sous-titres, Subtitles, Subtítulos, Tekster, Undertexter , Untertitel Nederlands
Languages Deutsch sprechend, English spoken, Français parlé
Tagline: Nadat de onbeschofte rechercheur Hubert (JEAN RENO) onbedoeld de zoon van zijn baas een klap in het gezicht heeft gegeven, krijgt hij van de commissaris het advies een korte vakantie te nemen. Hubert accepteert dit met tegenzin en besluit dan ook maar
Sound format: Dolby Digital 5.1
Number of disc(s): 1 Disc
Product number: 1205633
Date Release: 03-10-2002 00:00:00
Date Update: 27-09-2017 00:10:18
IMDB Rating: 6,7
View age: Not recommended for children under 16
View rating: Violence
Country of origin: Frankrijk
Media-type: DVD
Production year: 2001
Art. information: DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Wasabi (DVD) Actie Komedie 8716777002742
Playing time: 94
Packaging Amaray-type
Images: The image (s) is / are for illustration purposes only! All sponsored products, company names, brand names, trademarks and logos are the property of their respective owners.
Condition: Original
Note: Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status: From store stock, 3 to 6 working days, then sold out
Updated stock: Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Your order: Ask your question please "before" you buy !! If an order is made and then canceled for whatever reason, you are paying the PayPal charge!
Delivery time: Zie productstatus!
Synopsis Nadat de onbeschofte rechercheur Hubert (JEAN RENO) onbedoeld de zoon van zijn baas een klap in het gezicht heeft gegeven, krijgt hij van de commissaris het advies een korte vakantie te nemen. Hubert accepteert dit met tegenzin en besluit dan ook maar

More info

Nadat de onbeschofte rechercheur Hubert (JEAN RENO) onbedoeld de zoon van zijn baas een klap in het gezicht heeft gegeven, krijgt hij van de commissaris het advies een korte vakantie te nemen. Hubert accepteert dit met tegenzin en besluit dan ook maar eens wat meer tijd voor zichzelf te nemen.

Dan krijgt hij een bizar telefoontje uit Japan. Een notaris vertelt hem dat Miko, de liefde van zijn leven die hij al 20 jaar niet meer heeft gezien,onder vreemde omstandigheden is gestorven. Zij is hem echter niet vergeten, want hij blijkt haar wettige erfgenaam te zijn.

Hetgeen zij hem heeft achtergelaten is meer dan een testament, meer dan een kado, meer dan een probleem... het is Yumi Yoshimido (RYOKO HIROSUE), zijn zeer recalcitrante dochter. Samen met zijn oud-collega Momo (MICHEL MULLER) zet hij Tokyo op z’n kop om Yumi uit de meest benarde situaties te helpen.Dan krijgt hij een bizar telefoontje uit japan.

Een notaris vertelt hem dat Miko, de liefde van zijn leven die hij al 20 jaar niet meer heeft gezien, onder vreemde omstandigheden is gestorven. Zij is hem echter niet vergeten, want hij blijkt haar wettige erfgenaam te zijn. Hetgeen zij hem heeft achtergelaten is meer dan ene testament, meer dan een kado, meer dan een probleem ...

Het is Yumi Yoshimido, zijn zeer recalcitrante dochter.

Samen met zijn oud collega Momo zet hij Tokyo op z'n kop om Yumi uit de meest benarde situaties te helpen.

Regisseur:
Gérard Krawczy

Acteurs:
Alexandre Brik, Carole Bouquet, Christian Sinniger, Jean Reno, Ryoko Hirosue, Yoshi Oida, Michel Muller, Véronique Balme

Beeldformaat
4:3

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Wasabi - Jean Reno, Ryoko Hirosue, Michel Muller - DVD (2001)

Wasabi - Jean Reno, Ryoko Hirosue, Michel Muller - DVD (2001)

After the rude detective Hubert (JEAN RENO) inadvertently gave the son of his boss a slap in the face, he gets the commissioner advised to take a short break.

11 other products in the same category: