Maffia The Real Story deel 2 View larger

Maffia The Real Story - deel 2 - DVD

1202706

New

Maffia The Real Story - deel 2 - DVD

More details

1 Item

From store inventory, ships 3 to 5 - business days! Then expired!

No reward points for this product.


5,99 €

Add to wishlist

Data sheet

Tagline: Deze Horror Docu's zijn niet geschikt voor tere zieltjes, want werkelijk alles wordt getoond zoals de vingeramputatie ceremonie van de Japanse Yakuza en het gebruik van dode baby's als transportmiddel voor cocaïne door Zuid - Amerikaanse Maffia's.
Number of disc(s): 1 Disc
Product number: 1202706
Date Release: 2013-07-24 22:48:35
Date Update: 2015-03-13 11:34:14
View age: Not recommended for children under 16
Media-type: DVD
Art. information: DVD-Classics, de webshop met eerlijke prijzen! | Deze Horror Docu's zijn niet geschikt voor tere zieltjes, want werkelijk alles wordt getoond zoals de vingeramputatie ceremonie van de Japanse Yakuza en het gebruik van dode baby's als transportmiddel voor
Playing time: 90
Images: The image (s) is / are for illustration purposes only! All sponsored products, company names, brand names, trademarks and logos are the property of their respective owners.
Condition: Original
Note: Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Product status: Uit winkelvoorraad, één werkdag. Op is Op!
Updated stock: Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!
Your order: Ask your question please "before" you buy !! If an order is made and then canceled for whatever reason, you are paying the PayPal charge!
Synopsis Deze Horror Docu's zijn niet geschikt voor tere zieltjes, want werkelijk alles wordt getoond zoals de vingeramputatie ceremonie van de Japanse Yakuza en het gebruik van dode baby's als transportmiddel voor cocaïne door Zuid - Amerikaanse Maffia's.

More info

Deze Horror Docu's zijn niet geschikt voor tere zieltjes, want werkelijk alles wordt getoond zoals de vingeramputatie ceremonie van de Japanse Yakuza en het gebruik van dode baby's als transportmiddel voor cocaïne door Zuid - Amerikaanse Maffia's.

Maar ook allerlei minder voor de handliggende praktijken worden behandeld zoals de menselijke orgaanhandel en wat heeft de Maffia met Aids te maken?

Ondertiteling
Nederlands

Talen
Engels

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Maffia The Real Story - deel 2 - DVD

Maffia The Real Story - deel 2 - DVD

Maffia The Real Story - deel 2 - DVD

20 other products in the same category: